ENERGETIKAI KEZELÉSEK – Aromaház

ENERGETIKAI KEZELÉSEK

A holisztikus szemlélet értelmében az ember a test, a lélek és a szellem egységében létezik. Ezek folyamatosan hatnak egymásra, alakítják egymást, így létrehozva aktuális fizikai és érzelmi állapotunkat. „Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent.” – szól az egyetemes törvényszerűség. Ennél fogva a szépség és az egészség rokon fogalmak, egyik sem létezhet a másik nélkül. Az energetikai kezelések segítenek egyensúlyba kerülni önmagunkkal és a külvilággal, hogy aktiválhassuk a bennünk rejlő erőket, így felvértezve minket az élet viszontagságaival szemben.

REIKI KEZELÉS


A reiki egy ősi tudáson alapuló, energiaátadással dolgozó kézrátétes gyógymód, mely az 1900-as évek elején japán közvetítéssel jutott el ismét hozzánk. A reiki isteni, intelligens életenergia, melyet saját és környezetünk testi-lelki egészsége érdekében a megfelelő helyre irányíthatunk, koncentrálhatunk, így segítve a gyógyulást és a harmónia elérését.

A reiki többek közt csillapítja a fájdalmat, oldja a blokkokat, aktiválja a test öngyógyító erőit, harmonizál, oldja a stresszt és előmozdítja a spirituális fejlődést.

A reikivel távkezelés is végezhető!

A KEZELÉS FŐBB MOZZANATAI:

  • auraharmonizálás
  • csakratisztítás
  • reiki kezelés a fejen mesterfogásokkal

IDŐTARTAM: 60 PERC

KEZELÉS ÁRA: 10.000 Ft

1 ALKALOM ÁRA: 10.000 Ft

A KEZELÉS FŐBB MOZZANATAI:

  • auratisztítás
  • egészségre hangolás
  • auraharmonizálás

KRISTÁLYPROGRAMOZÁS ÉS -GYÓGYÁSZAT


A kristályok a rend és a tudás hordozói. Nem véletlen, hogy minden ősi civilizáció nagy becsben tartotta őket, és különböző hatásokat tulajdonítottak nekik. A kristályok gyógyító, védelmező vagy éppen a spirituális tanulófolyamatokat támogató hatásait mind a mai napig használjuk. A legtöbben tudják, hogy a kristályokat használat előtt meg kell tisztítani, de fontos az is, hogy a kristályok programozhatóak is. Így az eredeti tulajdonságaikat felerősíthetjük, sőt, akár újakkal is elláthatjuk őket! Az így beprogramozott, beavatott ásványok sokkal erősebben képesek kifejteni hatásukat, és alkalmasak energetikai tisztításra, harmonizálásra is!

Ha szeretnél a saját igényeidhez programozott kristályt, vagy kipróbálnád a kristályokkal való gyógyászatot, akkor jelentkezz be hozzám!

METAMORF MASSZÁZS


A metamorf masszázs egy gyengéd, mégis hatékony technika, ami képes a lelki blokkokat felszínre hozni és kioldani.

Fontos! Az első metamorf masszázs csak 3 alkalmas kúrában vehető igénybe, ennyi kezelés szükséges ahhoz, hogy a blokkoldás valóban hatékony és teljes legyen! A további alkalmak történhetnek egyedi kezelés formájában is!

IDŐTARTAM: 60 PERC

KEZELÉS ÁRA: 10.000 Ft/alkalom